ZöldÁllásPortál

Magyar Természetvédők Szövetsége

április 22, 2024 Nincs hozzászólás Önkéntesség

A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) több, mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közössége, fő célja a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése.

Munkánkkal a környezeti problémák okaira akarjuk ráirányítani a döntéshozók és az állampolgárok figyelmét közösségi akciókkal, hiteles szakmai rendezvényekkel, megalapozott tanulmányokkal és kiadványokkal, célzott lobbi tevékenységgel.

Foglalkozunk többek között az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésével, a fenntarthatósági szempontok integrálásával a szakpolitikákba, a génmódosítás-mentes és természetbarát mezőgazdaság támogatásával.

Igyekszünk fellépni a káros infrastruktúra és ipari beruházások ellen, valamint leleplezni a magukat zöldre festő környezetpusztító óriás cégeket és bankokat. Kiemelt figyelmet fordítunk a polgárok és az ifjúság környezeti oktatására és nevelésére.

Ha szívesen segítenéd munkánkat: szeretnél velünk tartani fesztiválokon, akciónapokon és különféle rendezvényeinken, beszélsz nyelveket, ezért szívesen fordítanál nekünk, bekapcsolódnál egy szakmai programunkba hosszabb távon, vagy akár kisebb-nagyobb irodai munkánkba segítenél minket, csatlakozz hozzánk önkéntesnek!

Tagja lehetsz egy szuper csapatnak és önkéntesként lehetőséget biztosítunk számodra előadásainkon, fórumainkon, konferenciánkon való részvételre is, sőt önkéntes klub alkalmainkra is szeretettel várunk.

 

Elérhetőségek:

Weboldal: https://mtvsz.hu/

E-mail:  

Facebook: https://www.facebook.com/mtvsz

Instagram: https://www.instagram.com/mtvsz_/

Youtube: https://www.youtube.com/user/MTVSZ

Tiktok: https://www.tiktok.com/@mtvsz