ZöldÁllásPortál

Hírek

  • Összes
  • Hírek
  • Képzések
  • Média
  • Önkéntesség
  • Szakmákról bővebben

Bemutatkozik az Óbudai Egyetem – Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara.

A 45 éve működő oktatási intézmény 2010 óta Óbudai Egyetemként működik, 3 alapképzés között szerepel a környezetmérnöki képzés, ipari termék- és formatervezés, könnyűipari mérnökképzés. https://rkk.uni-obuda.hu/hu/kepzesi-programok

Tájékoztató füzet az alapszakmákról 2022/2023

Megjelent az Ágazati Készségtanácsok ajánlásával készült 2022/2023. évi szakmafüzet. Az alapszakmákat bemutató tájékoztató füzet segíti a pályaválasztókat, hogy átlássák a megújuló szakképzés lehetőségeit és az ágazatok szerint csoportosított szakmák listáját. A tájékoztató füzet online itt érhető el az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ oldalán.

CMS akkreditációs képzések

A CMS Budapest a legnagyobb nemzetközi ügyvédi irodák egyike, amely 1989 óta működik Magyarországon. Több mint 85 fős jogi csapattal irodánk teljes körű jogi és adózással kapcsolatos szolgáltatást nyújt az üzleti élet minden területén, a legbonyolultabb tranzakcióktól a napi ügyekig. Független jogi kiadók, úgymint a Chambers & Partners és a Legal 500 vezető helyen rangsorolja […]

Zöldgazdasági szakember képzés

ÚJ ÉS HIÁNYPÓTLÓ LEGYEN ÖN IS ZÖLDGAZDASÁGI SZAKEMBER! A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara exkluzív Zöldgazdasági szakember képzést indít minden olyan, a környezetét és szakmáját tudatosan építő vállalkozónak, aki a már érzékelt klímaváltozást figyelembe véve tervezi végezni tevékenységét, jövőbeni fejlesztéseit, beruházásait. Tudja Ön, hogy az előrejelzések szerint 2050–ig nyáron 1,4 – 2,6 OC-os, ősszel 1,6 – […]

Innovációs szakmérnök / szaktanácsadó képzési lehetőség

A Széchenyi István Egyetem 2022. szeptembertől elindítja az „Innovációs szakmérnök” és „Innovációs szaktanácsadó” két féléves szakirányú továbbképzést. A képzésre 2022 szeptember 15-ig lehet jelentkezni és a kurzusok szeptember második felében kezdőnek az egyetem Menedzsment Campusán. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik meglévő szakmai ismereteikre és a képzés során bemutatott különböző élenjáró technológiákra alapozva képessé […]

Lapozza online kiadányunkat!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

CSELEKVÉSI TERV

AZ ÁGAZATI MUNKAERŐPIAC KERESLETI ÉS KÍNÁLATI OLDALÁNAK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉRDEKÉBEN Készült: A GINOP-5.3.5-18-2018-00047.sz. pályázata keretében („A munkaerő-piac keresleti és kínálati oldalának összehangolása a hazai környezetipari vállalkozások eredményes működéséért”). A Cselekvési Tervet a KSZGYSZ Elnöksége 2022. május 4-i ülésén elfogadta. Letöltés

Zöld együttműködés

Megállapodást kötött a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével (KSzGySz) valamint a Holofon Zrt.-vel a Miskolci Egyetem. A cégek részben gyakorlati problémáik megoldását bíznák az egyetemre, amely ezen túl a szakember pótlásukat is biztosítja. Az együttműködés egyik célja a környezetiparban dolgozó KSzGySz tagvállalatok, kiemelten a Holofon Zrt. jelenlegi és jövőbeli munkaerő-piaci helyzetének javítása, a szakember utánpótlás […]

Karrierutak az Envirotisnál – Pályakezdéstől a cégvezetésig

A felvételen a résztvevők arról beszélgetnek, milyen lehetőségeket kínál az Envirotis Holding a pályakezdőknek, az álláskeresőknek, valamint bemutatkozik a cég egyik vezető munkatársa, aki a cégcsoportnál kezdte pályafutását. Résztvevők: Petkó Katalin, Envirotis Holding HR-vezető Szabó Dániel, ügyvezető, Vértesi Környezetgazdálkodási Kft. Moderátor: S. Takács Zsuzsanna

A Felelős Gasztrohős Alapítvány is keres önkénteseket

A Felelős Gasztrohős Alapítvány célja a környezettudatos, felelős étkezés elterjesztése és a hazai vendéglátóhelyek környezetvédelmi törekvéseinek segítése.  Hiszünk abban, hogy környezetbarát gasztronómiai megoldásokkal zöldebbé és egészségesebbé tehetjük étrendünket, s ezáltal jót tehetünk magunkkal és környezetünkkel is. Izgalmas és szerethető lakossági kampányokkal, egyszerűen alkalmazható tippekkel, finom receptekkel mutatjuk meg, hogy mennyire egyszerű odafigyelni arra, hogy mi kerül az asztalunkra. Sokrétű szakmai […]