ZöldÁllásPortál

Környezetipari területek különös tekintettel a hulladékgazdálkodás területére – Ficsor Elza

Zöldipari életutak, avagy a jövő iparágának úttörői ??‍?♻️ Legújabb videónkban Ficsor Elza, hulladékgazdálkodási szakértő, a GREENPET Recycle Kft. operatív igazgatójának előadását láthatjátok, amit a tapolcai @Batsányi János Gimnázium és Kollégiumban tartott.


??‍?? A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének „A munkaerő-piac keresleti és kínálati oldalának összehangolása a hazai környezetipari vállalkozások eredményes működéséért” c. projektjének keretében a Szövetség 7 kiváló szakembere 10 oktatási intézménybe látogatott el, azzal a céllal, hogy az általuk képviselt hivatást, annak szépségeit és kihívásait is bemutassák a jövő generációjának.

??‍???‍???‍???‍♀️ Miért is érdemes megnézni a videót? Mert, ahogy a szakember fogalmazott: „Hulladék mindig lesz, ez egy biztos pálya, és ahogy térünk át a körforgásos gazdasági modellre… ez technikai fejlesztéseket jelent, jól képzett munkaerő igénye van, szakmai fejlődési lehetőség, folyamatos megújulás, és egy olyan munka, amit valójában a jövőért végzünk.” – tehát az előadásból kiderülhet, hogyan is válhattok ti magatok úttörőkké a mai világban. ???♻️

A legújabb zöldipari lehetőségekért keressétek fel ZÖLDÁLLÁSPORTÁL oldalunkat ?? https://zoldallasportal.hu