ZöldÁllásPortál

Innovációs szakmérnök / szaktanácsadó képzési lehetőség

május 27, 2024 Nincs hozzászólás Képzések

A Széchenyi István Egyetem 2022. szeptembertől elindítja az „Innovációs szakmérnök” és „Innovációs szaktanácsadó” két féléves szakirányú továbbképzést. A képzésre 2022 szeptember 15-ig lehet jelentkezni és a kurzusok szeptember második felében kezdőnek az egyetem Menedzsment Campusán.

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik meglévő szakmai ismereteikre és a képzés során bemutatott különböző élenjáró technológiákra alapozva képessé válnak a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megtervezésére, források bevonására, hatékony menedzselésére, majd az eredmények hasznosításának a megszervezésére, licencia tárgyalások folytatására, valamint hasznosító/spin-off vállalkozások indulásának megszervezésére, a tőkebevonást megalapozó üzleti tervek kidolgozására. A képzés a tudományos és innovációs parkok működtetésében résztvevő szakemberek, valamint az egyetemi kutatási eredmények hasznosításában, harmadik missziós tevékenységekben aktív szerepet betöltő egyetemi kutatóközpontok, valamint kompetencia központok menedzsmentjének a képzését célozza.

A képzésről az alábbi helyen tudnak bővebb információt kapni:

https://felveteli.sze.hu/innovacios-szakmernok

https://felveteli.sze.hu/innovacios-szaktanacsado

Emellett szeretnénk felhívni a figyelmüket az immár harmadik éve sikeresen futó Kutatás-fejlesztési menedzser képzésre, ami tréningszerű módszerekkel támogatja a műszaki fejlesztési területen dolgozó munkatársak vezetői és vállalkozói szemléletének a formálását:

https://felveteli.sze.hu/kutatas-fejlesztesi-menedzser

A képzések iránt érdeklődők keressék bizalommal dr. Dőry Tibor szakfelelőst a email címen.