ZöldÁllásPortál

https://kszgysz.hu/hazai-hirek/osztondij-programot-hirdetett-leendo-fenntarthatosagi-menedzsereknek-a-green-brands-hungary

június 22, 2024 Nincs hozzászólás Képzések

A GREEN BRANDS Hungary ösztöndíj programot hirdetett meg, amelynek keretében egy rászoruló ingyenesen végezheti el a cég fenntarthatósági menedzser képzését (Certified Sustainability Manager) 2023 első félévében.

Küldetéséhez méltóan fenntartható karácsonyi ajándékozást valósít meg a GREEN BRANDS Hungary: a cég munkatársai úgy döntöttek, hogy a partnerek, kollégák megajándékozására, céges vacsorára költendő összeget egy nemes célra fordítják. Mivel másfél éve jelentős az érdeklődés a fenntarthatósági menedzser képzésre, amely fél év alatt, hibrid formában, az ország vezető szakemberei előadásában készíti fel erre a hiányszakmára a résztvevőket, úgy gondolták, egy tanfolyami hely felajánlása izgalmas lehetőséget nyújtha valakinek, aki élethelyzete miatt nem engedheti meg magának a képzés díját. “Partnereinknek jóérzést, egy valakinek pedig tudást ajándékozunk”, mondja Lévai Gábor, a cég ügyvezetője.

Ezért meghirdették a GB Academy Ösztöndíj Program 2023-at, amelyben egy rászorulót választ ki a GREEN BRANDS vezetőiből álló zsűri, hogy térítésmentesen elvégezhesse a képzést a januárban induló 4. évfolyamon.

A pályázónak egy rövid kérdőívet kell csupán kitöltenie, amelyben alapadatain túl bemutatja, miért számít élethelyzete alapján rászorulónak, valamint leírja, miként hasznosítaná a képzésen tanultakat, hogyan tudna javítani helyzetén.

A jelentkezési határidő január 11.

Az ösztöndíjprogram kérdőíve itt tölthető le >>>