ZöldÁllásPortál

Greenpeace

május 27, 2024 Nincs hozzászólás Önkéntesség

Földünknek szüksége van szószólókra. Akik felemelik a szavukat a bolygó érdekében. A Greenpeace-t pont olyan hétköznapi hősök viszik előre, mint te. Mindenkiben rengeteg erő, akarat és tehetség van, amivel hozzá tud járulni a Föld védelméhez. Ha te is szeretnél tenni a zöldebb és békésebb jövőért, jó helyen jársz! Csatlakozz hozzánk most!

Számos módja van annak, hogy bekapcsolódj a Greenpeace munkájába. Nem kell hozzá semmilyen előzetes tudás vagy képesség. Egy viszont elengedhetetlen: a közös küldetéstudat, hogy megvédjük a Földünket. A többi már menni fog magától.

Csak pár órád van hetente és leginkább online tudnál besegíteni? Vagy épp az érdekel, hogy a legkeményebb helyzetekben védhesd a bolygót? Bármire is vágysz, nálunk megtalálod a számításod. Keress fel minket, és együtt megtaláljuk a számodra legtesthezállóbb feladatokat.

  • Aktivistaként merész akciókban vehetsz részt. Az első sorban küzdhetsz a Föld védelméért. Te lehetsz az, aki a magasból látványos bannereket ereszt le, aki vegyi mintákat gyűjt szennyezett területeken, vagy aki kajaktivistaként áll ki a környezetpusztítás megakadályozásáért.
  • Önkéntesként számos módon tudsz részt venni tevékenységeinkben: festhetsz bannert, amely aztán az egész sajtót bejárja, képviselheted a Greenpeace-t rendezvényeinken vagy tarthatsz előadást környezetvédelmi kampányainkról.

 

Elérhetőségek:

Weboldal: https://www.greenpeace.org/hungary/

E-mail:  

Facebook: https://www.facebook.com/greenpeace.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/greenpeacehu/