ZöldÁllásPortál

A legújabb állások

KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért

-Létrehozva 1995-06-23

http://www.kovet.hu

kategória

Klímavédelem

elhelyezkedés

Információ
Contact Name:   Biró Imola
Contact Phone:  
Kategória:   Klímavédelem
Irányítószám:   1062
Leírás

A KÖVET Egyesületet 1995-ben 26 vállalat alapította Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület néven. A KÖVET kezdetben kifejezetten a vállalati környezetvédelemre koncentrált. Ám az ezredfordulóra nyilvánvalóvá vált, hogy a környezet hatékony védelméhez társadalmi és gazdasági intézkedésekre is szükség van. Így egyesületünk bővítette a profilját, és a fenntarthatóság három dimenziójának mind nagyobb figyelmet szentelt.
Egyesületünk, amelynek ma már több mint 50 cég a tagja, a jelenleg futó programok mellett a fenntarthatóbb gazdasági modelleket és a vírushelyzet utáni gazdasági lehetőségeket is kutatja.
Az elmúlt 25 évben számos hazai és nemzetközi pályázatot írtunk és valósítottunk meg. Több száz projektet vittünk végig eredményesen, és számtalan partnerrel dolgoztunk együtt.
Évtizedes múltú programjaink, mint az Ablakon Bedobott Pénz, a Nyári Egyetem vagy a Zöld Iroda, a mai napig nagy sikernek örvendenek. Emellett a közelmúltban fejlesztett kezdeményezéseink, mint a karbonlábnyom-számítás vagy a Zöld Rendezvény Minősítés is igen népszerűek.
A KÖVET mindenekelőtt egyesület, ekképp sikerei és működése elképzelhetetlen az azt alkotó tagvállalatok, az elnökség és felügyelőbizottság, a munkatársak, valamint a szakmai és médiapartnerek, szakértők és támogatók nélkül.

Elhelyezkedés
Cím 1
Aradi utca 63.
cím 2