ZöldÁllásPortál

A legújabb állások

Hungaropec Zrt.

-Létrehozva 2022-02-21

http://www.envirotis.hu

kategória

Hulladékgazdálkodás

elhelyezkedés Szuhogy, Borsod-Abaúj-Zemplén

Információ
Leírás

Vállalatunk, a HUNGAROPEC Ipari Hulladékkezelő Zrt., a hulladékkezelés és környezetvédelem terén jelentős tapasztalattal rendelkező, magyar tulajdonú vállalkozás.

A 21. század a nagy kihívások százada, az aktuális társadalmi problémák középpontjában a környezet megóvása áll. A hulladékok kezelésére, ártalmatlanítására szakosodott Hungaropec Zrt. olyan környezetvédelmi megoldásokat kínál a piaci szereplők számára, melyekben teljes mértékben összeegyeztethetőek az adott szereplő gazdasági tevékenységével, fejlesztéspolitikájával, erőforrásainak megőrzésével.

Tevékenységünk két stratégiai tengelyre épül:

  • Költséghatékony globális megoldás
  • Biztonság és ellenőrzés

„C” kategóriájú ipari veszélyes hulladéklerakónk 2002 óta működik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Szuhogy község határában. A 16 ha-os területen létesített hulladéklerakóban a Magyarországon keletkező veszélyes ipari hulladékok ártalmatlanítását végezzük a környezetvédelem szempontjából többszörös biztonságot nyújtó megoldások alkalmazásával. A lerakó az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Felügyelőség 2004. március 24-én kelt és 2023-ig érvényes 10156-49/2002. számú Egységes környezethasználati engedély illetve annak BO-08/KT/08334-43/2018 számú módosítása alapján fogadja a veszélyes hulladékokat. Működése megfelel a vonatkozó magyarországi rendeleteknek, és ezen felül teljes mértékben kielégíti az Európai Unió ilyen típusú hulladéklerakókkal szemben támasztott követelményeit. A 2007. május 30-án kelt, 230-8/2007 számú kezelési engedélyünk és annak BO-08/KT/08334-43/2018 számú módosítása alapján előkezelést is végzünk olyan hulladékok esetében, amelyeknek a kioldódási értékei meghaladják a 20/2006 (IV.5.) KvVM rendeletben előírt határértékeket. Társaságunk a magyarországi hulladékkezelési piac egyik meghatározó résztvevőjeként olyan veszélyes ipari hulladékok végleges lerakással történő ártalmatlanításával foglalkozik, amelyek a jelenleg elérhető technológiákkal nem, vagy gazdaságosan nem hasznosíthatók illetve nem égethetőek . A beérkező hulladékok csak előzetes analitikai vizsgálat (alapjellemzés), szemrevételezés, radioaktivitás-mérés és ismételt laboratórium-kontroll után, a megfelelő kísérő dokumentumok megléte esetén kerülhetnek végleges elhelyezésre.

Elhelyezkedés
Szuhogy, Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím 1
Székhely: 1124 Budapest, Bürök utca 34-36. / Telephely: 3734 Szuhogy, 06/13 hrsz.
cím 2