ZöldÁllásPortál

A legújabb állások

ELGOSCAR Környezettechnológiai Zrt.

http://www.elgoscar.eu

kategória

Kármentesítés

elhelyezkedés Budapest, Budapest

Információ
Kapcsolattartó neve:   Bajnoczi Bianka
Kapcsolattartó telefon:   +3613637231
Kategória:   Kármentesítés
Irányítószám:   1095
Leírás

Kármentesítés

Foglalkozunk a földtani közegben és a felszín alatti vizekben hátramaradt, akkumulálódott szennyeződések felderítésével, a szennyezettség mértékének feltárásával, a szennyeződés lokalizálásával, valamint szennyezett talaj és talajvíz tisztításával.

RÉSZLETEK

Környezetanalitika

A profilunk felszíni és felszín alatti vizek, szennyvizek, hulladékok és talaj mintavétele és laboratóriumi vizsgálata. Saját akkreditált mintavevőnk van, így rugalmas és rövid kiszállással dolgozunk.

RÉSZLETEK

Kivitelezés

Kivitelezési munkákat vállalunk környezetvédelemmel és a vízgazdálkodással kapcsolatos területeken, legyen szó környezeti kárelhárításról, havária felszámolásáról, mérnök geofizikai szondázásról, víztelenítésről vagy tárolótartályokkal kapcsolatos feladatok ellátásáról.

RÉSZLETEK

Mérnöki szolgáltatások

Felkészült mérnökeink közreműködésével segítünk önnek, amennyiben tervezésre, környezeti hatásvizsgálatra és egységes környezethasználati, vagy vízjogi engedélyeztetési eljárás lebonyolítására van szüksége. Munkánk során a legmodernebb szoftvereket alkalmazzuk: Golden Software Surfer, RISC5, Autodesk AutoCAD, Visual MODFLOW Flex.

RÉSZLETEK

Hely
Budapest, Budapest
Cím 1
Soroksári út 164.
Cím 2